Новата глаерия в Пловдив - Галерия 2019 събра късно снощи над 

...
Новата глаерия в Пловдив - Галерия 2019 събра късно снощи над 
Коментари Харесай

Иван Тотев прожектира филм за двата си мандата и заключи: да си кмет на Пловдив е свръх емоция

Новата глаерия в Пловдив - " Галерия „ 2019 " събра късно нощес над  150 души, пристигнали на филма-отчет за работата през миналите два мандата на някогашния кмет на втория по величина град - Иван Тотев.

“Да си кмет на Пловдив е нещо свръх прочувствено и персонално ", стартира разгорещено той пред екрана с надпис „ Видими резултати ”. Вълнението си пролича през цялото послание към присъстващите.

„ Много малко хора в цялата история могат да почувстват и схванат какво е това да си кмет на Пловдив! И да, доста е значимо по какъв начин влизаш в  Общината – с какви упования, само че по-важно е по какъв начин излизаш от това място и това е най-важният миг – по какъв начин излизаш от вратата и какво оставяш зад себе си…

Този филм, който сме създали, е филм за тези два мандата, което значи, че може би малко ще се похвалим някъде. Ще бъде малко по-позитивен. Излъскано. Разбира се през моя, нашият взор – на екипа, с който работех през тези години ”, предизвести с усмивка публиката Тотев.

Точно против него на първи ред седяха трима кметове на  Пловдив – новият и двама някогашни – Здравко Димитров, доктор Иван Чомаков и Тодор Петков.

„ Важно е наличието тук и на кметовете, което ясно демонстрира, че Пловдив е нещо прекомерно огромно, с цел да може въобще да се опише от един човек или един човек да счита, че е по-голям от града. Това са думи на господин Димитров от предизборната акция. Това е по този начин!

Ние заварихме 2011-а година един град, поработихме, раздвижихме каквото можем, направихме планове и оставихме на идващите. От тук нататък сигурно ще се надгражда и градът ще става още по-хубав и още по-голям. Ето, доктор Чомаков е тук и всички би трябвало да знаете, че това което ние направихме по Главната улица бе по план на доктор Чомаков.

Ето един прекрасен образец за последователност. Да се знае, че всичко в Пловдив, с цел да се случи, то е почнало преди нас, би трябвало да има последователност!

Благодаря ви че сте тук с мен в този миг! “, заключи Иван Тотев и пожела прелестно гледане.

След края на 42-минутното видео Тотев разяснява, че това са най-важните 8 години от живота му.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР